dinsdag 17 juli 2012

Scentchips


‘Scent’ staat voor aroma, geur en ‘chips’ voor fiche, fijngehakt stukje. Meet ‘scentchips’, vorige week stond dit heerlijk te branden bij mijn zus in huis. De kleurrijke ‘chips’ zijn er in de vorm van blaadjes en bloemen en heel veel verschillende geuren. (wel 36!!) Zo heb je onder andere de geuren: pina colada, aardbei, bosvruchten, framboos, witte gember thee. Je kan ook geuren met elkaar mixen of samengestelde mixen kopen. Je koopt de chips per doosje en die zijn er in verschillende maten. In het kleinste doosje passen 20 chips en deze koop je  al voor 3,95 euro. De chips zijn gemaakt van wax en in een zakje kan je ze ook prima tussen je kleding of in je auto neerleggen.

De chips leg je bovenin het aromabrandertje, het waxinelichtje onderin verwarmt de chips en op deze manier ruikt je huis naar je uitgekozen geurtje. Per chip ruik je de geur een uur lang, dus met een doosje met 20 stuks kan je wel even vooruit.

Een aromabrandertje heb je al voor 5 á 10 euro en ze zien er ook nog eens super leuk uit. Je kan de scentchips in steeds meer winkels kopen. Op internet kwam ik www.sfeer61.nl tegen, hier kan je ook scentchips kopen en thuis laten bezorgen. Deze webwinkel verkoopt trouwens super leuke woonaccesoires, mijn verlanglijstje begint te groeien na het zien van deze webshop. 

foto: sfeer61